Make your own free website on Tripod.com

PENDAPAT BEBERAPA PELAJAR YANG MENGIKUTI KELAS INI

MUKA HADAPAN KELAS GITAR
MAP KE KELAS GITAR
GUITAR DAN AMPLIFIER RM495.00 SAHAJA
DAFTAR DISINI DAN TERUS DATANG BELAJAR
PENDAPAT BEBERAPA PELAJAR YANG MENGIKUTI KELAS INI
Our Music Store
Kedai Kelas Gitar

dsc00338.jpg

nadia.jpg

Sebelum mengikuti kelas ini,saya merupakan seorang "zero knowledge" tentang music.Tetapi,setelah mengikuti kelas ini, saya telah mengetahui beberapa aspek tentang music...Sistem pembelajaran di kelas ini sangat tersusun dan sistematik.
Kelas ini mengajar pelajarnya dari basic.Dan yang paling penting,sekarang saya dah ada keyakinan dalam memetik gitar....

Nadia - UIA Petaling Jaya

couple.jpg

Kami berdua tidak pernah mempelajari asas muzik & bermain gitar.Memang ini adalah pengalaman pertama kami mengikuti kelas muzik.Sekarang kami telah paham step by step bermain gitar secara teori & praktikal.
Boleh ler nak main lagu kegemaran kami
Terima kasih byk˛kepada sifu kami Manhellions

pie & eyta ...

jannah.jpg

Assalamuaikum, 

Cara pembelajaran yang sistematik diajar dan mudah difahami.Teori dan praktikalnya 
mengikut gabungan yang betul dari Asas ke seterusnya .Saya dapat memahami dengan cepat

Sha aka Ainul Jannah

amran.jpg

Saya bermula dengan kosong dari permulaan. Dalam jangka masa 1 bulan 4 kali belajar saya sudah boleh membina chord bukan menghafal yang penting kefahamannya membuatkan saya secara perlahan lahan mempraktikkan apa yang diajar sekarang saya rasa telah jauh kehadapan. 

Amran

intan.jpg

Walau pun saya pempelajari Vocal sekarang baru saya tahu yang vocal kita adalah
satu instrument. Kebanyakan mereka yang menyanyi tidak tahu asas muzik yang sepatutnya. Di kelas ini saya mempelajari Teori dan Praktikal mengunakan suara yang betul, seperti Chest Voice Head voice Falsento Vibrato dynamic variation cara pernafasan yang betul dan banyak lagi seperti mengenal Voice Stage seperti Saprano  Taner  Alto Saprano dan lain lain.
Bestnya.......

Intan.

razis.jpg

Saya bermula dengan tidak tahu apa apa mengenai gitar.Sekarang baru saya tahu apa itu kod dan solo iaitu Hormony dan Melody.Pembelajarn ini saya ikuti dengan penuh minat kerana dari masa kesemasa saya dapati ia mudah dipelajari di samping diberi latihan Teori Praktikal mengikut lagu. Jadi tiada rasa bosan dan ternanti nanti apa pelajaran yang seterusnya. Best Best ni......

Razif

tong.jpg

Nama saya Tong saya masih menunutut di tingkatan 3. Saya amat minat mengikuti kelas ini kerana ia mudah difahami dan dalam jangka masa pendek saya dapat bermain lagu lagu yang saya minati berpandukan kepada Teori dan praktikal yang diberi.

Tong Ah Yee

amranpj.jpg

Sebenarnya saya dah belajar Classical gitar hampir setahun dikelas lain tetapi masih tidak dapat mendalami kod kod yang sepatutnya Apabila saya memasuki kelas ini saya terperanjat kerana di ajar membina kod, ia kod boleh dibina sendiri.....mengikut teori praktikal yang sungguh mudah di fahami. Tidak seperti dulu sekarang saya sudah boleh bermain lagu lagu yang saya minati disamping mempelajari pelajaran yang lebih Advance.Syukur dapat memasuki dan memilih kelas gitar ini.

Amran Putra Jaya

bian.jpg

Wow bagus dapat belajar dikelas ni... dulu saya pernah belajar dilain tempat dalam bahasa Inggris, tapi dikelas ni semua pelajaran dalam bahasa Malaysia mudah difahami Teori dan Praktikalnya.Mula nya saya rasa nak belajar satu lagu dah pandai....rupa rupa nya dari pembelajaran yang sungguh berkesan ini banyak lagu yang dapat saya pelajar. Saya akan belajar bersungguh sungguh, terima kasih


Bian

fairuz.jpg

Saya mula belajar dari asas Teori dan Practikal. Memang mudah dipelajari dan cepat difahami.Setelah beberapa bulan belajar saya sudah mula boleh bermain band dengan rakan rakan saya disamping mencari lagu yang kami minati. Malah saya sudah boleh sedikit demi sedikit membuat lagu sendiri dari apa yang di tunjukkan.
    Terima kasih Abang Manhellions, Gua cayalah sama you......

Fairuz.